Video afspelen
FA Team

Over ons

Het team van Football Ambitions (FA) merkt dat er veel talent rondloopt bij de grote én kleine amateurclubs. Vanuit onze eigen ervaringen weten wij dat niet elke talentvolle speler de juiste stimulans of begeleiding krijgt om het uiterste uit zijn/haar voetbalcarrière te halen. Football Ambitions speelt hierop in.

Talentvolle, gemotiveerde voetballers van 9 tot 20 jaar krijgen bij Football Ambitions de juiste begeleiding en stimulans om het uiterste uit hun voetbalcarrière te halen. Football Ambitions biedt technische, fysieke, positiegerichte en mindset trainingen die op zondag plaatsvinden. Daarnaast worden er workshops over voeding gegeven waarbij ook de ouders/begeleiders betrokken worden en bieden we de mogelijkheid om een een voedingsschema op maat te maken. Dit alles met als doel vast te kunnen stellen welke stappen er genomen moeten worden om de ambities van de voetbaltalenten te realiseren. Om alle activiteiten (ontwikkelingen) te monitoren werken we binnen Football Ambitions met een speler volgsysteem app. Hiermee kunnen wij spelers gerichter feedback geven zodat zij weten waar ze zich op moeten richten om optimaal te presteren.

Football Ambitions biedt bovendien small group en privé trainingen aan voor spelers die meer uit zichzelf willen halen. Deze trainingen zijn gebaseerd op de behoefte van de speler(s). Wij proberen hierbij een duidelijk ontwikkelingsplan op te stellen om de vaardigheden te verbeteren.

Met ons netwerk bij 24 bvo’s (betaald voetbalorganisatie) kunnen wij zeer excellente spelers aan stageplekken helpen, zodat zij zich kunnen bewijzen bij betaald voetbalorganisaties of top amateurverenigingen.