Wat we bieden

Onze Trainingen

Academy

Voor zeer gemotiveerde spelers die niet in selectie elftallen spelen, maar wel de motivatie hebben om hogerop te spelen. Het doel is om door te groeien naar een selectie elftal binnen de eigen vereniging of andere amateur voetbalvereniging.

Pro academy

Voor zeer gemotiveerde en talentvolle spelers die in selectie elftallen voetballen. De ambitie is om de beste te worden in hun selectie en daarna op een hoger niveau te spelen. Je kan eventueel aanhaken bij de potentials.

Potentials

Dit zijn de meest talentvolle spelers van selectie elftallen die de ambitie hebben om de stap richting een BVO te zetten. Dit zijn ook spelers die geselecteerd kunnen worden voor de FA Elite wedstrijd groep.

Elite

Dit zijn de beste spelers van de FA Instituut. Deze spelers hebben zichzelf in de kijker gespeeld bij een bvo en hebben daardoor een stage bij een bvo. Deze spelers moeten consistent een bepaald niveau halen om geselecteerd te worden voor de wedstrijdgroep. De wedstrijdgroep zullen wedstrijden spelen tegen bvo, topamateur en andere academies. Daarnaast spelen ze veelvuldig scoutingswedstrijden.

Voor de wedstrijdgroep selecteren wij alleen spelers die op het moment van de wedstrijd in vorm zijn.

Privétrainingen

Bij de privétrainingen bieden we maatwerk en krijgen spelers intensievere persoonlijke begeleiding. Door een hoge intensiteit, vele herhalingen, veel persoonlijke aandacht en uitgebreide metingen wordt er snel resultaat geboekt om jouw gewenste doel te bereiken. Om maximaal resultaat te boeken is het verplicht om gedurende vier weken minimaal 1x per week een privétraining te volgen. 

Proeftraining

Klik hier om je aan te melden voor een proeftraining: Aanmelden